Conserves i productes envasats

Cap d'urdet - Empreses Nostres.Cat

Cap d’Urdet

C/ ANSELM CALVÉ, Nº 21   25282 SANT LLORENÇ DE MORUNY – LLEIDA

TELF: 973 492 183

WEB: www.urdet.com

Son una empresa que porten 30 anys de recorregut , i s’especialitza en la producció artesanal de bolets silvestres i tòfona. La seva producció s’ha ampliat amb nous productes com els olis d’oliva aromatitzats amb tòfona, Risottos, Salses Trufades, Escalivades, Tomàquets Secs i Samfaina.

L’experiència d’aquesta empresa es reflexa en la selecció dels millors ingredients i dels  processos de producció artesanal,  i així obtenir productes de qualitat i exquisits.

MERCADELTA

Mercadelta

Masia Cap d’Arròs, S/N , Lagano del Cangul – Camarles

TELF: 698 490 298

WEB: https://www.conservasmercadelta.com/

És una empresa jove que va obrir la primera botiga fa 6 anys, mitjançant  l’elaboració de conserves vegetals de qualitat que realitzen amb un mètode totalment tradicional i artesanal fa que siguin originals. Els productes que ofereixen son artesans i naturals, de primera sense conservants ni additius i a preus competitius ja que son productors.
Casa Amella

Casa Amella

C/ Narcís Monturiol, 48, 08271 Artés, Barcelona

Telef: 931 15 21 52

Web: http://www.casaamella.com/es/

És una empresa familiar amb 16 anys d’experiència de productes alimentaris amb l’obstinació de contribuir a una alimentació més sana, segura, sostenible i amb tots els valors de la dieta mediterrània. Per a això utilitzen productes locals i de temporada provinents de cultius ecològics. Aposten al 100 % per l’agricultura ecològica.

Procuren fer les coses com s’han fet sempre: collint quan s’ha de collir, coent el temps que s’ha de coure i utilitzant els mínims ingredients. S’han convertit en excepcionals per la manera d’ elaborar aliments de qualitat ja que és requereix temps, dedicació i sentiment.

Elaboren i venen molts productes estrella com:  les cremes, els sofregits, les hamburgueses, les llegums, l’oli verge extra,  les Olives i olivada, les salses, la pasta, els sucs de fruita i els fruits secs.

Ve de gust

Ve de Gust

CARRER PASCUAL, 15, ARENYS DE MUNT, 08358, BARCELONA

Telèfon: 93 707 33 33

Web: http://www.xipsvedegust.com/

Empresa  catalana fundada l’any 2011, amb dos socis experts en el món de l’hostaleria. Potencien una vida sana amb una producció artesana. La seva gamma de productes es mou exclusivament en les xips de verdures, aposten per cuinar a poc a poc per tal de treure el gust més autèntic. Es pot trobar diferents gustos com; les xips de patata, xips de carxofes i la combinació de xips de verdures.
Mar Tret

Mar- Tret Teca

MASIA CAN CORTADELLAS, 08292 ESPARREGUERA

TELF: 667 512 589 / 93 777 31 80

WEB:  www.mar-tret.com

Es una empresa que els hi agrada treballar amb productes de proximitat i de gran qualitat. L’elaboració dels seus productes son natural, ecològics i no utilitzen cap tipus de conservant, colorant, additiu ni blanquejant alimentari. Es conserven gràcies a productes naturals com l’oli, el vinagre o la sal, i l’esterilització a altes temperatures.
SUN & FRUITS

Sun &  Fruits

C/ MARQUESOS DE PALMEROLA, Nº 60, 08512 Sant Hipòlit de Voltregà – Barcelona

TELF: 636 804 553 / 930 15 53 39

WEB: https://www.sunandfruits.com/es/

Empresa amb esperit dinàmic, innovador i solidari, que opera fa 4 anys per oferir al mercat de l’alimentació productes totalment artesans i de gourmet. Aposten per productes “hand made”, melmelades totalment artesanes sense utilitzar cap tipus d’additiu, conservant ni colorant. Elaborades amb un procés totalment manual sense la intervenció de maquinària. Utilitzen fruites i verdures de primera qualitat i de temporada i escullen personalment els seus proveïdors.
Bioansan

Bionsan

Pol. Industrial Camins Nous nº3, parcela 4 – 43740 MÓRA D’EBRE / TARRAGONA

TELF: 977 406 134

WEB: https://bionsan.com/

Aquesta empresa porta 31 anys de recorregut. Aposta per una alimentació sana, vegetariana, ecològica, de proximitat. Volen un món més sostenible amb energies netes i renovables .

Volen oferir una alimentació i un estil de vida que creuen adequat per a un futur ple de salut i ecologia. Per això proposen nous productes de diferents sabors i nutritius. Volen prestar especial atenció als plats preparats “Escalfar i menjar”, així com  l’extensa gamma que pots trobar.

PLANESES

Planeses

MAS PLANESES S/N -17850 SANT FERRIOL GIRONA

Telèfon: 658 83 88 60

Web: https://www.planeses.com/es/

Finca que a més de produir aliments de qualitat, es preocupen per buscar sistemes de conrreu que permetin la conservació de la biodiversitat i alhora que busquin un major estalvi d’aigua, així com la conservació de la qualitat del sòl i de la seva fertilitat.

Productors de pollastre, conills i vaques de pastura i venta de carn fresca.
També elaboren conserves de carn de pollastre que ja estan llestes per menjar, només cal escalfar-les. Tenen pollastre amb ratafia, cuixes de pollastre en escabetx, pollastre amb camagrocs, paté de fetge de pollastre, etc.