Dolços i postres

Biova

Biova

C/ Ametllers, Nº  3, 8293 Barcelona – España

TELF: 628 658 859

WEB: http://www.biova.bio/

Empresa amb més de 15 anys d’experiència que elaboren gelats artesans ecològics certificats amb els millors ingredients ecològics del mercat i amb la millor formulació. Ara estan certificant gelats de pal ecològics i més sabors de gelats. Son obradors i venen a tercers, distribuïdors, restaurants, gelateries i tendes.
frutier

Frutier

C/ Armenteres 66, 08980 Sant Feliu Del Llobregat

Telèf: 639 86 39 56 / 936 666 831

Web: www.frutier.com

Són una empresa artesanal que es dediquem des de el 2005 a l´elaboració de les fruites Niça. La polpa extreta de la millor fruita, espremuda i escollida en el millor moment de maduresa, aporta a les seves delícies el seu sabor inconfusible. Realitzats artesanalment un a un, els Frutier s’elaboren amb tendresa i amor. Això és el que els fa inoblidables.

Més enllà dels bombons i caramels, els Frutier són autèntiques peces de cor tendre de fruita natural, el sabor reflecteix la seva maduració al sol.Les joies Frutier es fonen a la boca amb l’intens i fresc sabor de la fruita natural. Aquesta és la gran diferència.

Delícies Lliçà

Delícies Lliçà

C/ BAGES 1, NAU 15. 08185 LLIÇÀ DE VALL

Telèf: 932 22 91 12

Web: https://www.deliciesllissa.com/

Delícies Lliçà són una empresa situada a Lliçà de Vall especialitzada en pastisseria i gelateria artesana de qualitat.  Postres preparats per a distribuir als millors restaurants. Tenen postres molt originals i innovadors, a més a més tenen una gamma de postres asiàtics de qualitat.