Olis i olives

LA MASROJANA

La  Masrojana

Pol. Ind. La Verdaguera, Parc C 1-2, 43740 Mora d’Ebre – TARRAGONA

TELF: 977 825 076

WEB: www.lamasrojoana.com

La Masrojana son una empresa familiar arrelada al territori, especialitzada en l’elaboració d’olives regionals del Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta. A part, també és pot trobar pastes d’oliva i olis. Aquests productes estan elaborats seguint els procediments tradicionals de la zona, i que han passat de generació en generació, conservant i millorant amb el pas del temps.
Degustus, Cooperativa la Granadella

Degustus, Cooperativa  la Granadella

Plaça Joan Perucho 4 , 25177 La Granadella – Lleida

TELF: 97 313 30 12 / 629 52 77 73

WEB: www.olidegustus.com

La Cooperativa de La Granadella es va crear fa 98 anys per poder oferir l’oli directament de l’agricultor al consumidor final, i així garantir la confiança i la fidelitat dels seus clients.  Es dedica principalment a la producció i comercialització d’oli d’oliva verge extra, encara que també s’encarrega de les produccions d’ametlla i de cereals dels seus associats.
Aromatiks

Aromatiks

Domicili Social: C/ Arbres nº 8, 08292 Esparraguera – Barcelona

Telèfon empresa: 686 94 91 16

Web: https://aromatiksbox.com/

És una empresa jove creada per persones especialitzades amb el mecenatge dels licors i olis. Ofereixen una gamma d’olis aromatitzats amb sabors tradicionals i uns altres més atrevits per donar gust als plats.

Utilitzen productes de proximitat, naturals i ecològics per tal d’oferir productes d’alta qualitat.

OLI SOLEIL

Oli Soleil

C/ MONTSERRAT Nº 49 BAIXOS, 08021 SABADELL

TELF: 93 745 08 79 / 600 558 064

WEB:  www.olisoleil.com

Són una empresa familiar amb nou generacions dedicades al cultiu de l’olivera on el seu origen i essència del seu oli d’oliva verge extra són les oliveres familiars. Les seves terres estan situades en un entorn privilegiat, de sòl argilenc, poc profund, de baixa pluviometria, i el clima sec, amb grans contrastos de temperatures entre estiu i hivern, que aporten al seu oli unes característiques pròpies i úniques. La passió per les oliveres ha portat a elaborar l’oli Soleil, un suc 100% natural.