Té i Cafè

Cafès cornellà

Cafès Cornellà

C/ Llevant, 4-6  17458 Fornells de la Selva – Girona

TELF: 972 476 300

WEB: https://cafescornella.coffee/es/

Son una empresa amb 98 anys de recorregut que es caracteritzen per el seu dinamisme i la seva creativitat. Ofereixen els serveis més actuals i tècnics per tal de realitzar un cafè excel·lent. A través de la qualitat i la rendibilitat, aconsegueixen una millora satisfacció en el sector de l’hostaleria. Aspiren a ser el proveïdor predilecte d’un cafè òptim i a convertir-se en el col·laborador especialitzat del seu sector.
Alma

Alma

Domicili Social: C/Barcelona, nº 11(El Mas Aliu) (78,31 km), 17181 Aiguaviva – Girona

Telèfon empresa: 607 94 09 01

Web: https://www.almahome.es/

És una empresa de dos germans amb més de 30 anys d’experiència, van iniciar un projecte que a hores d’ara segueix evolucionant i que ha portat a desenvolupar marques i productes propis, d’alta qualitat i certificats internacionalment, a les àrees de cafè, te, xocolata, smoothies i granissats.

Alma és centra, especialment, en tes i infusions, pots trobar 40 blends amb diferents formats adaptats a la necessitat de cada client. La tradició s’uneix a la innovació: el format piramidal assegura el pes ideal per a cada sabor, i l’espai necessari perquè les fulles i flors puguin expandir-se correctament i aconseguir la infusió adequada de tots els seus component. Més de 10 milions de piràmides són fabricades cada any, i el seu compromís inclou el respecte per processos respectuosos amb el medi ambient i sostenibles. Tes i infusions que ajudar a cuidar el cos, l’ànima i l’esperit de cadascun.

TeGust

Tegust

C/ H, 22 | Pol. Ind. A1 | 17100 – La Bisbal d’Empordà (Girona)

 TELF: 972 10 45 04

WEB: www.tegust.com

Tegust  és una empresa jove que neix d’una barreja d’herbes per la ratafia que es va convertir en infusió. Que transformen un error en encert i creuen fermament en unes quantes coses com; productes de proximitat, en la innovació, en la qualitat dels productes, i en el respecte del medi ambient.

Aquesta empresa volen recuperar el gust per les bones infusions, oferir moments plaents per compartir al voltant d’una tassa, i que això repercuteixi en el nostre entorn, veïns, amics i coneguts.