Project Description

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 155 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 164

Cervesa Minera

Begudes

Fruit de la puresa de les aigües que davallen del Taga i de la Serra Cavallera i de la maduració a les seves entranyes, neix la MINERA. Cerveses artesanes, d’alta fermentació, elaborades a cavall entre Sant Joan de les Abadesses i Ogassa. L’ obrador està ubicat a Sant Joan de les Abadesses, on disposem d’una sala de cocció equipada amb una SlowBeer250 i dos fermentadors de 500 litres que permeten elaborar 3.000 litres mensuals. 

Disposen també d’una sala climatitzada per l’emmagatzematge dels malts i per la maduració un cop envasada, durant diverses setmanes. Per lots reduïts i/o receptes especials segueixen madurant les seves cerveses a l’interior de la Mina Juncadella. D’aquesta manera acaban oferint una experiència gustativa esplèndida.