Project Description

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 155 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 164

Formatges Can Pujol

Làctics

Formatges Can Pujol va començar la seva activitat el 1980 en una formatgeria molt petita. Els primers formatges que elaboraven eren de consum immediat: frescos,mató, quallada… i varem anar ampliant a mesura que el mercat es trobava més receptiu als seus productes.

A principis de l’any 1990 es van traslladar a un altre lloc, més ampli, en el que estigueren set anys. Va ser aleshores quan va sorgir la idea de fer un formatge madurat. Vam posar-se els condicionant de treure un formatge de gran qualitat i originalitat. Així va néixer  el 1991 el “Nevat” que amb el temps els està certificant que han complert les primeses establertes. Un formatge que combina una tècnica formatgera acurada i una elaboració totalment artesana, sent “mollejat”manualment peça a peça.