Project Description

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 155 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 164

Món Ermitage

Olis i olives

Mon Ermitage neix de la il·lusió d’una família per seguir amb la tradició del cultiu d’oli d’oliva verge extra combinat amb la innovació per crear un producte únic. La família Solé Llort de “Can Vilar” porta des de l’any 1625 treballant la terra i convertint les olives arbequines en un oli d’oliva verge extra de la màxima qualitat. És una empresa jove i dinàmica amb un projecte que s’inspira en la passió per la terra dels seus avantpassats, la constància com a motor de les nostres metes i la dedicació en cada detall. Van rebre el primer Premi ESAO AWARD com a Productor de Catalunya 2018/2019, també van ser guardonats l’any 2017/2018.

Podeu obtenir aquest producte de proximitat a la seva pàgina web o també ens podeu visitar les nostres instal·lacions i l’agrobotiga.