Project Description

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 155 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 164

Oli Coll de l’Alba

Olis i olives

Oli Coll de l’Alba neix com un projecte d’olivicultura i elaboració d’oli d’oliva verge extra ecològic, de qualitat prèmium i de producció limitada. Un ingredient amb una personalitat modelada per la innovació aplicada a una tradició centenària. El resultat és una proposta gastronòmica atrevida que proporciona un joc amb plenitud sensorial.

És un projecte personal de recuperació de finques tradicionals d’oliveres centenàries abandonades i la preservació del patrimoni paisatgístic i arquitectònic del Baix Ebre. Actualment, gestionen 15 finques que sumen un total de 25 hectàrees envoltades d’un territori d’alta riquesa natural a les Terres de l’Ebre. L’essència és fruit del clima temperat propi de la zona, la valorització de varietats d’oliva local i un terreny amb característiques del sòl idònies per al cultiu d’oliveres. Combinació inigualable de factors naturals perfeccionada pels coneixements en Enginyeria Agroalimentària de Xavier Guilera, autor dels olis Oli Coll de l’Alba. La formació constant i la innovació formen part dels processos de cultiu, elaboració i conservació de l’oli al celler. Desenvolupen agricultura ecològica i sostenible, certificada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica – CCPAE i potenciada amb principis d’agricultura biodinàmica per aportar biodiversitat al nostre entorn.