Project Description

Saint Gervasi

Begudes,Conserves i productes envasats

Saint Gervasi es va crear l’any 2014 quan dos amics, l’Oriol i en Joan, uns apassionats del món de l’aperitiu, vàren decidir embarcar-se amb aquest projecte, amb la finalitat de desmarcar-se de la conserva de granel tradicional.

“Saint Gervasi és un homenatge als conservers i comerciants de vi, així com al barri de Sant Gervasi”. És per això que des de Saint Gervasi, es cuida amb molt d’amor la línia de productes tradicionals. A més de les primeres referències llançades al 2014: Escopinyes, Musclos en escabetx, Tonyina en oli d’oliva, Sardines amb oli, i les estimulants Sardines picants, al 2016 Saint Gervasi va llençar noves referències que han fet les delícies dels destacats foodies, com són las conserves de Petxines, Angula i la Musclos amb un punt picant.

A tota aquesta gamma, cal afegir un complement indispensable per fer l’aperitiu: el Vermut. El de Saint Gervasi té un sabor molt característic, semblant al tradicional però amb gustos extravagants que l’eleva a un nivell d’ excel·lència que el fa únic. El secreto està en una llarga maceració amb més de 50 extractes d’herbes, flors, llavors i espècies naturals com la canyella, el gingebre i la vainilla, en botes de roure de 200 litres.

Actualment, els productes Saint Gervasi es troben a botigues gourmet i restaurants de la ciutat de Barcelona.