Project Description

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 155 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/nostres.cat/web/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/functions.php on line 164

Cafès Vitoria

Té i cafè

Cafès Vitoria té el seu afany per oferir el millor cafè possible, els porta a comprar sempre a través de cooperatives i agricultors que permeten oferir cafè convencional, especialitat, diferenciat i orgànic, amb total traçabilitat.

La sostenibilitat, inquietud social i mediambiental els va portar a la certificació de comerç just FLO-CERT l’any 2006. Fairtrade és la certificació dels productes de Comerç Just i ha nascut gràcies al compromís d’organitzacions de Comerç Just de tot el món.

També permet als productors i treballadors de països del Sud viure dignament del seu treball i prendre les regnes del seu futur en les seves pròpies mans.

Actualment, també són patrons de la fundació CAFÈ MUNDI dedicada a desenvolupar projectes en països productors de cafè, destinant una quantitat anual i un percentatge de les vendes a aquesta fundació.