alimentació ecològicaSi us interessa l’alimentació sana, vegetariana, ecològica, de proximitat i també un món amb energies netes i renovables us agradarà Bionsan. Descobriu-lo a #elnostredelasetmana.

“Que l’aliment sigui el teu medicinsa i la teva medicina sigui el teu aliment”

Sobre Bionsan

alimentació ecològicaL’empresa Bionsan va començar amb dues seccions de treball, Bionsan per a alimentació ecològica i Bionat en el camp de les energies renovables i molins de vent. Durant molts anys la marca ha portat el molí de vent com a distintiu de referència.

Des dels inicis, la seva tasca i dedicació quotidiana ha estat aposter per una alimentació sana, vegetariana, ecològica, de proximitat i també per un món amb energies netes i renovables.

L’equip de Bionsan observa amb satisfacció que els valors i arguments de l’origen estan sent, avui dia, vàlids i acceptats. Aquests valors s’accepten i són necessaris i imprescindibles per a un desenvolupament de la societat de forma sana, sostenible, equilibrada i viable per a les generacions futures. Fomentant un desenvolupament harmònic i vàlid per al conjunt de la Terra. Aquesta és la seva petjada ecològica i així  continuaran en el futur.

Continuaran oferint la forma d’entendre l’alimentació i l’estil de vida que creuen adequat per a un futur ple de salut i ecologia. És per això que en aquest en el seu catàleg presenten nous, saborosos, nutritius i saludables productes. Volen fer especial atenció als plats preparats “Escalfar i menjar”, així com a l’extensa gamma de superaliments seguint la pauta i tendències científiques actuals.

Podreu descarregar els seu catàleg aquí.

La seva filosofia

El seu origen i procedència rural i agrícola els ha proporcionat el coneixement de matèries primeres agràries i dels productes que elaboren, envasen i comercialitzen. Una alimentació saludable i de gran qualitat, tal com han vingut reconeixent els nostres clients i consumidors, qualitat que dia a dia mantenen i controlen.

Vols descobrir més sobre Bionsan? Visita’ls a la pàgina web.

 

Vols formar part de Nostres.CatDemana’ns informació

Si no et vols perdre cap novetat, segueix-nos a Facebook i Instagram.