dieta MediterràniaAquesta empresa de Castellterçol és el protagonista d’aquesta setmana i es converteix en #elnostredelasetmana. El seu nom és Casa Amella, una empresa familiar de productes alimentaris que té l’obsessió de contribuir a una alimentació més sana, segura sostenible.

Els seus valors segueixen la dieta mediterrània i procuren sempre fer les coses tal com s’han fet sempre: collint quan s’ha de collir, coent el temps que s’ha de coure i utilitzant els mínims ingredients. Elaborar aliments de qualitat requereix temps, dedicació i sentiments, i això és justament el que Casa Amella té.

Coneix Casa Amella

Casa Amella treballa amb simplicitat i rigor, de principi a fi. Des que neixen al bosc o al camp, fins que passen pel nostre obrador i arriben al plat segueixen un camí totalment natural, sense processos artificials o condiments innecessaris.

Tenen un obrador que és totalment bio, a més a més d’estar certificats pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). Això acredita que els seus productes estan elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica.

Porten la filosofia Kaizen a l’ADN de la companyia per un costat, i compleixen el certificat ISO 9001, el qual garanteix el seu sistema de gestió de qualitat.

dieta Mediterrània

Els productes de Casa Amella

Els seus productes es caracteritzen per:

  • Ser 100% frescos
  • Ser 100% ecològics
  • Produir-se al ritme de les estacions
  • Coure’s en menys de 24 hores
  • Preparar-se amb els mínims ingredients
  • No tenir ni conservants ni colorants
  • Sense concentrats, congelats ni deshidratats
  • Per tenir una cocció al vapor i baix contingut en sal
  • Portar una data d’elaboració
  • Estar envasats amb envasos saludables

Dieta Mediterrània

Tota la matèria primera que Casa Amella utilitza és fresca. Els aliments acabats de collir arriben al seu obrador amb totes les seves propietats nutritives i organolèptiques. Com que es couen, es processen i s’envasen en menys de 24h s’aconsegueix conservar aquestes propietats intactes.

Els productes de Casa Amella són totalment saludables i per a tothom. Són aptes per a celíacs i per a persones amb intolerància a la lactosa. També són adients per a persones amb al·lèrgia a l’ou i cap producte conté sucres afegits.

 

La llimonada Bio sense sucre, finalista al World Beverage Innovation Awards

Casa Amella s’ha proclamat finalista després de competir amb més de 241 productes altament competitius de més de 28 països en 25 categories.

 

dieta Mediterrània

Descobriu-ho tot sobre Casa Amella a la seva pàgina web.

 

Vols formar part de Nostres.CatDemana’ns informació

Si no et vols perdre cap novetat, segueix-nos a Facebook i Instagram.