L’esdeveniment organitzat a la Masia de Binisues (Menorca), per celebrar l’aliança entre Nostres.cat i Farmers&co va congregar a més de 70 assistents, entre els quals s’hi trobaven grans personalitats de la indústria gastronòmica i hostelera de les Illes Balears. Tot es va desenvolupar en un ambient inmillorable, que va permetre als petits productors integrants d’ambdues iniciatives presentar les seves delicadeses en un maridatge conjunt ideat per un xef professional.

Aquesta unió d’iniciatives, més enllà combinar productes balears i catalans de forma exquisita i explosiva, va suposar un manifest en defensa del consum local, de proximitat, sostenible i de qualitat, pilars que sostenen la raó de ser de Nostres.cat i Farmers&co. De tot això se’n va fer ressò la premsa local (IB3) en un reportatge que podeu veure al següent enllaç: https://ib3.org/sa-cooperativa-del-camp-i-nostres-cat-suneixen-per-afavorir-el-producte-local.

Des d’aqui volem aprofitar per donar les gràcies a tots els que van fer possible l’esdeveniment i molt especialment a Farmers&co i a la Masia Binisues! Mil gràcies!