Un dels objectius de Nostres.Cat és potenciar l´expansió internacional, guanyant imatge i presència en altres mercats. Per aquest motiu us oferim l’oportunitat d’expandir el vostre negoci cap al mercat asiàtic de l’Índia.

Internacionalitzar a l'Índia Noestres.Cat

A través de Nostres.Cat i una empresa col·laboradora es crearà un estudi de tres mesos i es contactarà amb distribuïdors, grans superfícies, comerciants… de l’índia per tal d’analitzar la viabilitat del vostre negoci allà, amb l’objectiu de créixer i internacionalitzar-vos.

Un pla de viabilitat a escala internacional d’un negoci català, en mercats desconeguts com el de l’Índia, pot ser una feina complexa i de llarga durada, si no es tenen els contactes i els coneixements adequats. Des de Nostres.Cat juntament amb la consultoria experta en el mercat de l’Índia, col·laborem amb gestories índies de primer ordre, proporcionant un paquet complet per a emprenedors catalans que busquen invertir a l’Índia sense sortir de Catalunya. També facilitem l’entrada d’inversors estrangers, incloent-hi startups al mercat indi.

 

Empresa col·laboradora

L’empresa col·laboradora  en aquest projecte és un bufet d’advocats multinacional amb presència a l’Índia i a Espanya, que proporciona serveis legals i de consultoria a una clientela global des de la seva fundació el 1999.

Tenen oficines a l’Índia distribuïdes per les majors ciutats del país, que proporcionen serveis legals de gran qualitat a Índia, Espanya i Europa en les vessants de legalitat corporativa, comercial i tributària.

El seu despatx espanyol a l’Índia, en col·laboració amb gestories índies de primer ordre, proporciona un paquet complet per a emprenedors espanyols que busquen invertir a l’Índia sense sortir d’Espanya. El bufet garanteix la tramitació de totes les qüestions legals i de comptabilitat, que seran tractades amb eficiència a l’Índia, amb informes regulars i actualitzacions des de les seves oficines a Espanya.

Alguns dels seus projectes han estat:

  • Adquisició d’una companyia índia d’IT per part de una companyia espanyola.
  • Reestructuració d’una companyia espanyola ja situada a l’Índia per facilitar el flux de negoci.
  • Adquisició de companyies de l’àmbit de l’automoció i l’electrònica espanyoles fora de Barcelona per part de inversors indis; tot això coordinat pel seu despatx indi a Barcelona.

 

Demaneu, sense compromís, un estudi de la viabilitat per al finançament del vostre negoci, la tributació, localització i les opcions d’inversió.

Demaneu més informació:

info@nostres.cat

626 784 504 / 93 159 67 44

 

L’Índia com a país exportador i importador

L’Índia és la 18a economia més gran d’exportació al món. En 2016, l’Índia va exportar 645 Milers de milions de dòlars i va importar 828 Milers de milions de dòlars. Això el converteix en el 14è importador més gran al món.

 

Encara no formes part de Nostres.Cat? Fes-te memebre

Si no et vols perdre cap novetat, segueix-nos a Facebook i Instagram.