20-22 octubre 2018, Iran.
iranexpo

Iran Expo és la fira multisectorial de referència a l’Iran per a contactar amb empreses locals i sondejar les oportunitats de negoci en aquell mercat. L’inici de la setmana laborable a Iran (dissabte-diumenge) permet també als empresaris europeus aprofitar el cap de setmana per a aquest esdeveniment.

Per què Iran?

iranexpoLa República Islàmica de l’Iran segueix sent el primer mercat de consum a l’Orient Mitjà, amb uns 80 milions d’habitants, una àmplia classe mitjana i un important teixit industrial. La retirada dels EUA de l’Acord Nuclear no ha modificat les relacions entre l’Iran i la Unió Europea, però sí està facilitant la sortida de competidors americans i d’altres països per por a represàlies americanes. Aquesta situació obre noves oportunitats de negoci per a empreses europees sense interessos als EUA

Així mateix, la recent devaluació del Riyal iranià converteix a l’Iran en un gran mercat de compra, amb molt competitius components industrials, productes agrícoles, aliments, derivats del petroli, substàncies químiques, etc. És el moment de aprovisionar a l’Iran i també de buscar socis locals per a llicències de fabricació i distribució. Des Iran és possible servir un ampli mercat regional de 200 milions de consumidors, des del Pakistan fins a Turquia.

 

Com sempre, amb Nostres.CAT gaudiràs d’avantatges exlcusius. Hi ha places limitades!

 

T’agradaria expandir-te cap a l’Orient Mitjà? Demana’ns més informació.

 

info@nostres.cat

626.784.502 // 93 159 67 44

 

Si no et vols perdre cap novetat, segueix-nos a Facebook i Instagram.