Una empresa catalana de Sake molt natural i de proximitat és #elnostredelasetmana.

Kensho Sake és l’únic celler a Espanya que elabora aquesta beguda alcohòlica i la segona en tota Europa.

Kensho SakeKensho, és una paraula zen que significa Descobreix la teva Naturalesa, i s’utilitza per referir-se al moment quan descobreixes el que t’inspira.

Ara també és una empresa familiar creada el 2015, pel matrimoni de Meri i Humbert, que va néixer amb la missió de crear una empresa que inspiri. Aquesta parella va trobar la inspiració, el kensho, en l’arròs del PN del Delta de l’Ebre.

Un sake mediterrani elaborat de manera artesanal, ric en umami natural, adaptat al paladar local i elaborat per descomptat amb arròs del PN del Delta de l’Ebre és la és la manera de traspassar la seva inspiració.

Amb això esperen que el sake mediterrani sigui considerada una beguda local, que es maridi no només amb menjar japonès, i que per descomptat contribueixi a ampliar el patrimoni cultural del PN del Delta de l’Ebre.

Tenen una línia de productes ecològics i probiòtics, també derivats de la fermentació de l’arròs, com són el miso, amazake, mirin i koji

 

Productes Kensho

L’ús d’ingredients locals com el arròs del Delta de l’Ebre o l’aigua de la font de Benassal, permet que el sake sigui més adaptat al paladar boja. Així aconsegueixen el Mediterranean sake!

Els productes de Kensho són, gràcies al koji artesanal (un fong que es conrea a l’arròs i que permet la seva fermentació), font d’umami natural i que a més són:

  • sense gluten
  • sense sulfats
  • sense sucres afegits
  • sense additius
  • sense complexos…

Trobareu més informació a la pàgina web de Kenshosake

Kensho Sake

 

Vols formar part de Nostres.CatDemana’ns informació.

Si no et vols perdre cap novetat, segueix-nos a Facebook i Instagram.