Kombutxa ha llançat una nova campanya per poder fer possible una nova beguda isotònica.

Pels qui encara no ho coneixeu, Kombutxa és té fermentat. El primer elaborat de manera artesana, amb aigua del Pirineu i ingredients 100% ecològics. Aquesta beguda, dolça i avinagrada alhora, amb carbonatació natural, i amb una història mil·lenària a les esquenes, té molts beneficis per a la salut.

Altament desintoxicant, és rica en probiòtics que ajuden a la digestió i absorció de nutrients, alliberen al cos de toxines, netegen el sistema digestiu i activen la immunitat. Actualment ho elaboren amb diversos gustos fixes: Ginger (gingebre-poma), Hibiscus (hibisc-magrana), Verbena (cogombre-maria lluïsa), Green Kombutxa (alfàbrega-matcha), Flowers (saüc-raïm) i PaleoBirra (0,0%).

Kombutxa és un substitut ideal, i molt saludable, als refrescs, que es pot prendre sol o acompanyant sucs de fruita i verds.

I ara, gràcies a la nova campanya, pots ser el primer en provar la beguda isotònica que revolucionarà el món de les begudes per esportistes. Compra Kombutxa Isotonic abans que ningú a un preu exclusiu i amb un munt d’avantatges. Les unitats són limitades!

Us deixem l’enllaç per poder participar en aquesta campanya i així entre tots poder fer realitat aquesta nova beguda, Kombutxa Isotonic!! http://kck.st/2CGZwZU