Mas Garcia Muret es #elnostredelasetmana, una empresa situada al Pirineu Català que produeix vi d’una qualitat excepcional.

Mas Garcia Muret situat a Llimiana, un espai on la tradició i la història es fusionen. En un celler ple de professionals del vi i amb unes instal·lacions necessàries que els hi permeten elaborar els vins en un equilibri perfecte entre tradició i modernitat.

Amb dos vins premiats al mercat i una producció creixent, l’any 2013 és l’any de la ratificació del Mas com a productor de vins d’alta qualitat. La verema passa de 40.000 kg de raïm a 105.000 kg, dels quals en surten més de 90.000 litres de vi (blanc, negre, rosat, de taula i de missa), el Celler segueix creixent i hi ha el projecte de plantar 18.000 ceps de merlot més, la qual cosa significa afegir quasi 5 hectàrees més a les 19 que actualment es destinen a la producció de vi.

Filosofia de Mas Garcia Muret

La seva filosofia es basa en la qualitat, la passió, l’atenció als detalls, la sostenibilitat i el terroir.

Terroir

Tota la seva producció de raïm és de collita pròpia i és exclusiva per a elaborar els seus vins. D’aquesta manera, poden garantir que els seus vins transmeten les característiques especials de la geografia, la geologia i el clima de la nostra terra.

Qualitat

Al llarg de tot el procés, des de l’elecció de la varietat del cep fins a l’entrega al consumidor final, Mas Garcia Muret es preocupa per treballar el raïm i el vi amb la màxima cura i delicadesa per poder garantir un producte d’alta qualitat.

vins

Passió

La passió pel vi i per les vinyes els corre per la sang i està lligada a la seva història i naturalesa.

Cura pels detalls

Cuiden amb cura les vinyes tot l’any, cullen el raïm al seu punt òptim de maduració, preservant les propietats de cada varietat de raïm, la temperatura adequada per cada etapa del procés… tot suma per aconseguir un vi únic i extraordinari.

Sostenibilitat

La seva matèria primera ve de la terra i per aquest motiu es cuiden molt de tractar-la amb el respecte que es mereix. Totes les seves instal·lacions i maquinària estan integrades amb l’entorn i busquen un equilibri i sostenibilitat ambiental.

 

Un celler únic en un entorn únic. Descobreix més sobre Mas Garcia Muret.

vins

Vols formar part de Nostres.CatDemana’ns informació

Si no et vols perdre cap novetat, segueix-nos a Facebook i Instagram.