A #elnostredelasetmana us volem donar a conèixer l’empresa Mikso, xips de verdures fetes de forma artesanal.

Formada per quatre amics amb experiències molt diverses (des de l’agricultura a l’emprenedoria, passant per la cuina i la restauració) i amb un somni en comú que es diu Mikso, que en l’idioma esperanto significa “barreja”. El concepte neix de la barreja de diferents productes, persones i maneres de pensar.

El producte

Les xips estan fetes amb verdures de proximitat (sempre que sigui possible). Escullen amb molta cura les varietats que es poden cultivar en el clima català. Així asseguren la qualitat del producte i produeixen un impacte mediambiental i econòmic al territori.

Tots els seus ingredients són 100% naturals i mai utilitzen aromes o colorants artificials.

xips de verduresAlguns ingredients

  • Moniato taronja: arrel mil·lenària amb un alt contingut en vitamina A. A la nostra regió es conrea durant els mesos de calor i és tradició menjar-los a la tardor.
  • Remolatxa: hortalissa que dóna dolçor natural i color vermell intens a les xips. És un tubercle d’origen mediterrani que es conrea a Catalunya des de l’Edat Mitjana. És rica en vitamina B i antioxidants, molt beneficiosos per a la salut.
  • La xirivia: de color blanc, dolç, amb un punt anisat i picant molt original. A les xips de Mikso li afegeixen un punt de pebre negre per ressaltar l’aroma que la caracteritza. És una hortalissa rica en fibra i potassi.

Si voleu descobrir-ne més, visiteu la pàgina web de Mikso.

 

Premis LAUS 2018

Aquest passat Juliol l’empresa Mikso va guanyar el bronze en la categoria de packaging, d’un total de 1.200 dissenys de packaging de tot Espanya.

El disseny reflecteix els tres grans valors de marca: el mediterrani, el natural i el simple. Es crea un sistema per, mitjançant il·lustracions i variacions cromàtiques, donar solució a totes les barreges que puguin anar apareixent.

Enhorabona Mikso!

Descobriu-ho tot sobre els premis LAUS 2018

xips de verdures

 

Vols formar part de Nostres.CatDemana’ns informació

Si no et vols perdre cap novetat, segueix-nos a Facebook i Instagram.