El passat 6, 7 i 8 d’octubre va tenir lloc al Centre Comercial de les Arenas de Barcelona, la 4a edició de Fira ÀPAT. Una fira on productors catalans de proximitat han presentat els seus productes a botigues, restaurants, hotels i vinoteques.

Nostres.Cat va assistir-hi representat per 24 empreses del sector agroalimentari català, on han pogut presentar les seves novetats i establir contactes i noves relacions comercials.

Ha estat una edició molt satisfactòria, ja que ens han visitat molts professionals del món de la restauració i comerciants. S’estima que durant els tres dies han visitat la Fira 11.000 persones i hi ha hagut més de 60 activitats com showcookings, tallers o masterclass fetes per professionals de la gastronomia catalana com Ada Parellada, l’estrella Michelin Vicent Guimerà o Melissa Herrera, ex-concursant de Top Chef. També alguns productors de Nostres.Cat com Kensho Sake han aprofitat l’espai d’activitats per presentar els seus productes a través d’una masterclass de cuina amb miso.

El dilluns 8 d’octubre, dins de Fira ÀPAT, va tenir lloc el Fira ÀPAT Experience, amb l’objectiu d’apropar-se al món dels negocis de restauració. A més a més, varen tenir la visita de l’honorable Consellera Teresa Jordà del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, que va mostrar suport als productors en el seu tour per la fira, durant el qual va poder parlar amb ells i agrair-los la seva feina.

 

Fira ÀPAT

Fira ÀPAT

Fira ÀPAT

 

PRÒXIMA FIRA: Iran Expo 2018

Si no et vols perdre cap novetat, segueix-nos a Facebook i Instagram.