El passat dijous 10 de gener Nostres.cat va organitzar una reunió amb alguns dels seus membres per presentar l’empresa i inaugurar la nova seu.

L’acte va estar presidit per la seva directora Anna Gummà i el tret de sortida el va donar el batlle de Premià de Dalt i President del Consell Comarcal del Maresme, Sr. Josep Triadó Bergés.

La primera part de la reunió va estar enfocada en la presentació dels membres i assistents de les empreses que formen part de Nostres.cat, on els seus representants van poder presentar-se a la resta de companys.

Tot seguit, l’equip informàtic, Toni Valdès, va explicar la nova proposta de pàgina web per tal que sigui un portal més dinàmic, intuïtiu i de senzilla navegació. Així les marques que formen part de Nostres.cat puguin ser visualitzades amb més facilitat. De la mateixa manera, cercar els objectius, contacte, calendari i notícies sigui més fàcil de trobar per les persones que vulguin estar interessades.

Abans de la pausa, l’empresa XPO LOGISTICS, representada pel Sr. Marc Gurrea McGuigan, va explicar tots els processos de transport de mercaderies que gestiona la seva empresa, ja que comprenen tots els mitjans de transport, i tenen seus i partners a molts països d’arreu del món.

Pausa – cafès per intercanviar opinions entre les empreses

Després de la pausa, va arribar el torn de paraula al Sr. Jordi Garcia Muret del Celler Mas Garcia Muret, col·laborador del departament d’accions comercials a l’estranger i de fires internacionals a Nostres.cat, per explicar amb més detall els serveis que Nostres.cat pot oferir a les empreses que hi formin part. Es va destacar la importància del factor humà dins l’empresa i el tracte personalitzat amb cadascuna. Com també, les sinergies que poden haver-hi dins la mateixa empresa i ajudar-se els uns amb els altres.

La ponència del Sr. Juan Ángel Martín, representant de l’empresa Avant Internacional Consulting, va ser l’última intervenció dels presents, per explicar la seva activitat dins el sector de la restauració i comercialització en el mercat francès. Va explicar la seva funció de donar a conèixer a través d’accions comercials els productes catalans de proximitat dins del mercat francès, gràcies a diverses accions com l’esdeveniment, La Cuillère d’or, relacionades amb xefs de renom.

Per concloure l’acte, la directora Anna Gummà va finalitzar la reunió agraint a tots els seus assistents, per la seva presència i donant pas al torn de preguntes, suggeriments i opinions de tots els presents.