Recentment, NOSTRES.CAT ha signat un pacte de cooperació amb un dels més importants distribuïdors de productes gourmet de les Illes Balears, que compta amb 18 botigues de productes Gourmet tant a les
illes com a Madrid i Lisboa. Arrel d’aquest conveni, Nostres.cat tindrà un espai reservat per als seus productors a totes les botigues de les Illes Balears i la recentment oberta a Barcelona.

Juntament amb aquesta empresa i Comemenorca, Nostres.cat ha organitzat un Show Cooking a Menorca destinat a que restauradors, cuiners, hotelers i botiguers gourmet locals coneguin els productes catalans, ara que estan preparant la carta pel proper any. Deixa’ns els teus productes i el Xef explicarà i en farà destacar les seves qualitats!!

Hi asistiràn representants de totes les botigues de Farmer’s de les Illes, Personalitats del Govern Balear, Xefs i cuiners de les Illes, Hotelers i Restauradors, representants de Comemenorca i Distribuïdors importants de les Illes.

Tindrà lloc el 27 de gener de 2020!! No perdeu l’oportunitat!! Per més informació, cliqueu el següent enllaç: https://drive.google.com/open?id=1MSKk0O_zMYct7WjSeQLHw_4w8jCIksgB