Avui a #elnostredelasetmana parlem de d’una beguda probiòtica d’elaboració artesanal: Vitae Kombucha.

Vitae Kombucha neix del record de la il·lusió de la Núria i el Rogeli de perseguir el seu somni: anar a viure a Costa Rica amb els seus tres fills. Allà van descobrir el te kombucha, una combinació de aigua, te verd, scoby, sucre i molt d’amor.

És una beguda viva amb propietats saludables i reconeguda arreu del món per la seva allau de beneficis per a la salut. Amb aquesta beguda es vol transmetre sentiment de llibertat, un profund benestar, la plena satisfacció vital, l’optimisme, una inclinació cap a la humilitat i per l’art d’apreciar la bellesa del que és senzill i natural. Tota una declaració d’intencions per transmetre un nou estil de viure, en definitiva un sentiment Pura vida.

L’empresa és molt conscients que el resultat final del te Kombucha i les seves propietats saludables depenen directament de la qualitat dels ingredients amb què elaboren aquesta beguda probiòtica. El seu procés d’elaboració és totalment artesanal i requereix de temps, amor i cura per obtenir una fermentació de qualitat i un sabor afinat.

Beneficis de veure Vitae Kombucha

  • Desintoxicació: Ajuda a desintoxicar el cos i la sang, gràcies a la seva capacitat per contrarestar les toxines.
  • Digestió: Millora el funcionament del sistema digestiu: normalitza el trànsit intestinal, equilibra la microbiota, regula la digestió i redueix els nivells de colesterol.
  • Energia: Garanteix l’energia, aportant una gran vitalitat en el teu dia a dia. Ric en vitamines B, C, D que ajuda al cos a absorbir el calci regulant els seus nivells, E, K i àcid fòlic.Vitae Kombucha
  • Articulacions: És considerat un bon remei per alleujar l’artritis, eliminant les molèsties de les articulacions, el reuma i els símptomes de gota. La vitamina K afavoreix la remineralització dels ossos i la coagulació sanguínia.
  • Sistema immunològic: Reforça les teves defenses protegint el teu metabolisme de possibles danys cel·lulars, problemes d’inflamació o tumors. Té un efecte antibiòtic i antiviral. La vitamina D exerceix un paper indispensable en el sistema immunològic.
  • Pèrdua de pes: Redueix l’obesitat, elimina els greixos i regula la gana. És una beguda 100% natural baixa en calories.
  • Estat d’ànim: Disminueix l’estrès, els trastorns nerviosos i l’insomni. Abreuja els malestars i millora el metabolisme general.

Vitae Kombucha

Premis Talent 2018

El passat 4 de juliol Vitae Kombucha va guanyar el Premi Talent Innovació 2018 en la categoria d’Innovació Alimentaria, gràcies al seu esforç i dedicació a transmetre l’essència Pura Vida al món.

Trobareu més informació a la pàgina web de Vitae Kombucha

Vitae Kombucha

 

Vols formar part de Nostres.CatDemana’ns informació.

Si no et vols perdre cap novetat, segueix-nos a Facebook i Instagram.